15-10-03

Takdadatakdak

Ik heb voor een steengoede prijs een radiootje gekocht..superlicht en draagbaar zodat ik ook op de trein naar de avonturen van toetervrouw op Q-Music kan luisteren. Althans, dat was de bedoeling...Ok, toegegeven, ik heb dat dingetje ook gekocht om sommige stomme discussies die je wel eens moet aanhoren op de trein buiten te sluiten maar twas me vooral om wat gezellig radiogeklets te horen te doen..Helaas heb ik nog niet veel plezier gehad van het dingetje..vooral 's avonds wanneer ik het echt veel gebruik heb je omzeggens constant storing van een of andere gsm in de buurt. En het rare is dat mijn eigen gsm precies niet zo veel invloed heeft. Bovendien heb je tussen Brussel en Vilvoorde vooral franstalige zenders en das nou ook niet meteen zo interessant..Neeje, het is hopeloos. En in Antwerpen is het zo mogelijk nog erger..heel het stuk op de Dekeyserlei heb je de meest bizarre en lawaaierige storing, alsof ze je daar constant bombarderen met allerlei stralen..Eng. Heel eng...Danku Nokia.

09:52 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zeg kerel, als er iets irritant is op een trein dan zijn het toch wel mensen die naar hun eigen muziek zitten te luisteren, zelfs al is het met een walkman, want die hoor je meestal toch nog als als je er dicht bij zit. En dan zelf maar klagen over zweet en zo, veegt eens voor uw eigen deur!

Gepost door: rik | 19-10-03

Reactie Ten eerste zet ik mijn radio nooit zo hard als sommige mensen stinken. Ten tweede heb ik altijd een bus deo in mijn schuif zitten op het werk, ik denk namelijk aan mijn medemens. Ten derde heb ik een kuisvrouw die voor mijn deur komt vegen. Ten vierde wie zegt dat ik een man ben. Ten vijfde koop zelf een walkman, dan heb je nergens last van. Ten zesde: wees wa beleefder of hou je smoel. Ten zevende, zie ten zesde.

Gepost door: Chakri | 21-10-03

De commentaren zijn gesloten.