16-10-03

Op donderdagen ga ik naar goede gewoonte 's avonds langs bij

Op donderdagen ga ik naar goede gewoonte 's avonds langs bij mijn ouders in Mechelen. Om het mezelf behoorlijk gemakkelijk te maken rijd ik dan met de auto tot aan het station van Mechelen (waar je nog altijd vlot kunt parkeren als je weet waar en niet te lui bent om vijf minuten te voet te gaan) om daar mijn M6 (17u40 Antwerpen centraal)  te onderscheppen. Deze morgen is dat echter niet gelukt..ik was nochtans goed op tijd vertrokken, maar ik zal niet snel genoeg gereden hebben ofzo..Voordeel van met de auto te gaan is dat ik dan naar toetervrouw op Q-Music kan luisteren. Ik zou die toch wel eens willen zien..Vanmorgen stond ze in een kort rokje te bibberen voor de villa van Peter Van Petegem..die heeft dus een standbeeld van een wielrenner in zijn voortuin staan..jeeez..Anyway, ze is er in geslaagd hem wakker te toeteren maar veel zinnigs kwam er niet uit..."ja" is zowat het interessantste wat hij te vertellen had..wielrenners he..
Maar anyway, ik was mn trein dus kwijt maar gelukkig was er de 8.14 van Jambes en die reed wel keurig op tijd en ik had zowaar een zitplaats. Zoveel later was ik dus niet vandaag en ik blijf op donderdagen toch altijd langer..kwestie van op andere dagen vroeger door te gaan he..ah ja.
Nadeel van opstappen in Mechelen is dat ik de Metro niet uitgelezen krijg..Vanuit Antwerpen centraal raak ik meestal net tot aan de horoscoop...de sportsectie mogen ze van mij afschaffen, maar ja, voor ieder wat wils natuurlijk.
Haa de Metro, schitterende uitvinding..helemaal gratis ook en dat terwijl je voor een gewone krant al ruim een euro betaalt..of twee euro op Corfu :-) Handig formaat ook, zo een tabloid, ideaal voor op de trein (of op wc). Het evenwicht tussen 'serieus' nieuws en leukere dingen is nog niet helemaal in orde maar ja. Vooral Metronics dat geloof ik enkel op donderdagen verschijnt, zouden ze gerust wat vaker mogen featuren. En de getekende ventjes..tegenwoordig is het de Paparazzi en da vervolgt al wel eens wa ik eigenlijk ni zo graag heb..Liever van die leuke strookscomics als Dilbert en Garfield..Maar bon..we blijven tenminste op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in de wereld en volgens mijn collega is dat heel belangrijk..duh..Danku Metro.

10:06 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.