21-10-03

Koooom mee naar de zee...

Breng maar je familie en je vrienden mee...Das namelijk goedkoper.
Tja ik ga al eens graag naar zee...uitwaaien heet dat dan. Over de heilzame werking van jodium laat ik me niet uit..naar het schijnt zou dat alzheimer kunnen versnellen, maar soit. Antwerpen-Oostende das volgens de NMBS 128km dus dan heb je de keus: trein of auto. Op de trein zit je lekker droog en kan je wat lezen. Ikke dus gaan kijken wat ons dat zou kosten...Oh jee..als je op een weekdag een dagje naar zee wil, kost je dat bijna 28 euro!! Dan kan ik net zo goed naar Parijs of Amsterdam gaan...Of naar Engeland vliegen met Ryanair! Maar we zouden tijdens de schoolvakantie gaan en dan heb je de "Dag aan zee"- optie...In dat geval betaalt de eerste reiziger 40% en de tweede (mijn vriendin dus) 60% minder...Wat neerkomt op hetzelfde bedrag voor ons beiden..een kleine dertig euro dus. Ok, das al iets beter maar toch..Voor dertig euro kan ik wel mn auto half voltanken en dan geraak ik er ook wel..Tough choice..Schandalige tarieven..en dan moet je er waarschijnlijk nog zelf achter vragen en uitkijken dat die loketbediende je niet per ongeluk te veel aanrekent..Want dat kunnen ze wel goed. Danku Louis Neefs.

13:13 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Spoorvreter Een vriendelijke goeiedag van een collega-pendelaar met een spoorwegdagboek... je staat gelinkt op mijn site !! Kan je me ook linken zodat alle bloggers/dagboekers meer bekendheid halen ?

Gepost door: Steven | 22-10-03

Reactie Blijkbaar is treinreizen een frustratie voor jou.
Ik hou er van en bekijk het dan ook van een veel zonnigere kant.
Hopelijk komt er ook eens iets positiefs, anders kan je beter een stalen paard aanschaffen. :)
En ik heb heel veel bewondering voor de treinbegeleiders want ik zou soms niet graag in hun schoenen staan op jouw lijn.

Gepost door: Nicole | 24-10-03

Dagboek Ik heb je toegevoegd aan dagboek.Start.Be

Gepost door: Nicole | 25-10-03

Negatief, ikke? Ja, ik weet het, ik kom nogal cynisch uit de hoek maar neem het asjeblieft met een korreltje zout. Tis veelal grappig bedoeld, ik ben ook al lang de leeftijd gepasseerd dat ik me er nog te druk in maak :-)

Gepost door: Chakri | 27-10-03

De commentaren zijn gesloten.