03-12-03

Lierke plezierke

Soms gaat de NMBS toch echt wel te ver in haar pogingen om wat aan klantenservice te doen. Deze morgen was er kennelijk een breuk in de bovenleidingen in de buurt van Lier..bijgevolg werd de 7u40 naar Brussel vanaf Mechelen als stoptrein (excuseer "L" trein..grrr wat haat ik die benamingen) ingezet. Er was sowiso al een stuk minder volk op de trein en onnodig te zeggen dat er in die landelijke stationnetjes tussen Mechelen en Brussel (zelfs Vilvoorde) amper iemand opstapte. En nog onnodiger te zeggen dat de trein een stuk later dan normaal (ok, dat laatste is relatief) in Brussel arriveerde en nog onnodigst te zeggen dat ik weeral veel te laat op kantoor was naar mijn goesting. Danku Lier.

12:00 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

YEP! Ik hoorde het op de radio ,toen ik met de wagen in de file stond :-((

Gepost door: M&G | 03-12-03

tja dan is het soms dan is het soms toch wel eens beter om het autootje te nemen niet. Zeker als je weer zo een baaldag hebt met de trein. Echt wel jammer dat je er nu geen 100 procent kunt op rekenen net zoal de post. tot nu toe op korte tijd al 4 brieven verloren gegaan van mij. En wij maar betalen bedankt vadertje staat . Daaaag

Gepost door: weefsnitje | 05-12-03

Kerststemming à la NMBS De week van 8 december begon intussen ook al goed. Maandag een bommelding in Eigenbrakel waardoor het spoorverkeer op de as Antwerpen - Brussel al in de knoop lag. En mijn trein al serieus vertraging had.

Dinsdag de 7u51 genomen die de reizigers trakteerde op knipperlichten in het eerste treinstel (omde Kerststemming erin te krijgen?), Vanaf Mechelen via de parallelle geoderenspoorlijn reed om in Brussel-Noord met een half uur vertraging aan te komen.

Woensdag een repeat performance. Blijkbaar hadden de reizigers het de dag ervoor niet helemaal goed begrepen de Kerstsfeer erin te brengen. De 7u51 komt vijf minuten te laat aan (zijn we al gewend), opnieuw knipperende lichten in treinstel één, drie valse starts gemaakt (en telkens maar een tiental meter ver kunnen rijden). Uiteindelijk is de trein met lichten uit vertrokken naar Antwerpen-Oost (niet naar Berchem) met 20 minuten vertraging.

Daar bleek dat die trein blijkbaar enkel deftig met de lichten aan kan rijden wanneer bestuurd vanuit het andere treinstel. Via de goederen spoorlijn van Antwerpen naar Mechelen (niet al te snel dus). In Brussel-Noord aangekomen om 9u00 ipv 8u34.

Ik kan bijna niet wachten op wat de NMBS donderdag in petto heeft :-s Meer knipperende lichten maar ditmaal met 'Jingle Bells' (met Frans accent) door de luidsprekers?

Gepost door: Arjan De Wit | 10-12-03

Re: Kerststemming à la NMBS Dat van die knipperlichten komt zo goed als zeker van de batterij,
een of andere plezante heeft de lichten laten aanstaan: batterij plat,
is de batterij plat kan er bijna niet gestart worden.
De trein kan eventueel wel vertrekken als ze in de andere stuurpost eens prutsen.
Dat geeft een grote schok,
maar de trein kan verder rijden.

Gepost door: maxim | 29-12-03

De commentaren zijn gesloten.