17-12-03

Geachte heer, betreft uw klacht uit 1654

Het heeft weer heel lang geduurd (ik was het zelfs al vergeten) maar de NMBS reageert wel degelijk op de klachtenbrieven die ik stuur (en die meestal beginnen met "Hier ben ik weer!"). Dit keer gaat het om een antwoord op die keer dat de M6 dubbeldekker vervangen was door een speelgoedtreintje met amper plaats voor de fans van een Belgisch Criquetteam....Danku meneer de bureauchef.

"Aansluitend op ons schrijven van 18 november 2003 en na onderzoek kunnen wij u het volgende meedelen.
Wat de vertragingen betreft willen wij erop wijzen dat deze verschillendeoorzaken kunnen hebben: defecten aan het rollend materieel of aan de infrastructuur van de spoorbaan, vertragingszones aan de bestuurdersopgelegd omwille van veiligheidsredenen en onderhoudswerken. Andere incidenten,waarvoor de NMBS niet aansprakelijk kan worden gesteld, zijn bijvoorbeeld ongevallenaan overwegen en daden van kwaadwilligheid.
Elke vertraging wordt op alle niveaus van de NMBS grondig onderzocht met de bedoeling de situatie te verbeteren.
Op 12 november 2003 werd de IC-trein 4528 (Antwerpen - Brussel, vertrek om 7.40 uur in Antwerpen-Centraal) afgeschaft tussen Antwerpen-Centraal en Antwerpen-Berchem als gevolg van een defecte locomotief tijdens zijn heenrit naar Antwerpen. IC- en IR-treinen rijden de hele dag heen en terug tussen twee bestemmingsstations. Er werd vervangingsmaterieel ingezet om de IC-trein 4528 te verzekerenvanuit Antwerpen-Berchem, waar hij om 7.47 uur vertrok. De IC-trein reed met een verminderde samenstelling van 2 tweeledige motorstellen in plaats van 7nieuwe dubbeldeksrijtuigen.
De NMBS heeft alles in het werk gesteld om de hindervoor de reizigers zoveel mogelijk te beperken. De NMBS biedt u haar verontschuldigingen aan voor de ongemakken die u ondervond. De maatschappij verzekert u dat zij steeds alle beschikbare middelen inzet om haar reizigers een zo goed mogelijke service te verlenen.

Met vriendelijke groeten,

x. xxxx

Bureauchef"

10:39 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Rollend matriaal Den uitleg kan de pot op !
Dat rollend matriaal moet op tijd en voldoende rollen beste bureauchef !

Gepost door: M&G | 17-12-03

De commentaren zijn gesloten.