18-12-03

Eufemismen

Donderdagen...tegenwoordig ben ik altijd op mijn hoede op donderdagen. Elke week is er zo wel één dag waarop alle rotzooi zich opstapelt en als een rijpe puist openbarst. Afijn, vroeger waren het dinsdagen, maar die dag is overgenomen door een collega. Toen waren het woensdagen, maar die heeft mn vriendin overgenomen en nu ben ik dus beducht op donderdagen he. Maar soit, een gewaarschuwd man is er twee waard. Nog een beetje slecht gezind vanwege die klojo's van Idols die onze Peter Evrard fake hadden genoemd (man man man, ik moet toch leren relativeren hoor) waagde ik me deze morgen ruim op tijd op de autostrade, die pas in Mechelen zuid begon strop te zitten, wat voor mij prima is aangezien ik toch in Mechelen de trein neem op donderdagen. Op het perron merkte ik op de monitors dat de trein van 7.52 naar euh Charelroi denk ik..50 minuten vertraging had en die naar Berchem-Amsterdam een heel uur...Ik begon een donkerbruin vermoeden te krijgen dat er weer een of andere pipo een bommelding had gedaan ofzo en ja hoor, twas zo mogelijk nog tragischer: een persoonsongeval. Een leuk NMBS-eufemisme dat meestal wil zeggen dat iemand zich onder een trein heeft gegooid. Tja, de feestdagen, de wereld die om zeep gaat, de mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen, de frustro's, pervo's en pipo's...Het is iets van alle tijden, maar het kan zwaar wegen. En de nabestaanden zullen het ook geweten hebben want de NMBS rekent flink door voor elke vijf minuten vertragen en elk personeelslid dat van zijn koffiepauze wordt gehaald.

The game of life is hard to play

I'm gonna lose it anyway

The losing card I'll someday lay

so this is all I have to say.

Danku M*A*S*H

10:10 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

héhé allez beste Chakri...al shet je een troost kan zijn, je bent niet de enige die treinpijn lijdt! ;-)))
of jammer genoeg zijn er nog mensne die dergelijke lijdenweg moeten ondergaan...maar goed, vanohctend kreeg ik gelukkig iets van de NMBS in mijn handen gestopt in het station van Leuven, een klein donkerblauw doosje met het logo" B "erop en "prettige feestdagen" bij opening vond ik darin twee pralines! leuk!
enne dezen aovnd over mijn trein een enquête; over hoe netjes de treinen wel zijn hoe stipt en hoe goed te info erop...over de wcmocht je niets zeggen, tenzij je hem gebruikte...nu tot daar...
ik heb het eerlijk gezegd vrij goed moeten evalueren, ze'm gelukkig mijn trein 's aovnds eruiit genomen, die van 's ochtends is andere koek!
groetjes
cms
ps: ela, ik heb zelfs nog mijn spreekbeurt enkele decennia geleden over Antwerpen-centraal gemaakt!!!!

Gepost door: CMS | 18-12-03

De commentaren zijn gesloten.