07-01-04

Wet when slippery

Er wordt gekuist in Antwerpen Centraal. Jawel, ik kon mn ogen amper geloven maar voor de tweede keer deze week was de vloer van het topatrium en de perons deze morgen nat. Gevaarlijk nat trouwens...ik ben al meermaals bijna op mn bek gegaan. En 's avonds is de vloer trouwens ook (nog?) nat. Afijn, das natuurlijk typische NMBS-tactiek: zorg ervoor dat de mensen hun nek breken en beginnen te reclameren op de natte, gekuiste vloeren en binnen de kortste keren hebben ze een excuus om de kuisploeg de laan uit te sturen en te besparen. Slim bezien. Een paaltje of een bordje met 'opgepast, natte vloer' zou wel handig zijn. Niet dat je niet ziet dat die vloer nat is uiteraard, maar je bent er misschien extra voorzichtig door..Ok, eigenlijk niet, maar het zou gewoon beleefd zijn...toch? Danku meneer Proper.

15:56 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wet Ik heb de indruk dat jij nooit tevreden bent, altijd is er wel iets mis waar je kritiek op hebt. Als het station vuil zou zijn, zou je klagen. Nu kuisen ze en is het ook niet goed?

Gepost door: criticalist | 07-01-04

Overschoenen ! De Russen droegen indertijd overschoenen om in hun kille winters hun schoenen niet te vernielen in de hoge sneeuw.

Recept voor overschoenen voor Antwerpen centraal :

Men neme een dweil, van dik molton. Men snijdt daaruit de vorm van de zolen en maakt bretellen die men rond de enkels dicht bindt.

Voordeel, je kan er mee glijden ! En je kan zelfs een octrooi aanvragen.

Mogelijkheden zat !

En tussen haakskes gezegd, ik begrijp niet wie zich aan dit blog kan ergeren. Het is één van de zaligste die er zijn en één van de weinigen die ik lees. Hier wordt tenminste niet "gezaagd".

Gepost door: ms | 07-01-04

Begrip Criticalist slaat wel een beetje de nagel op de kop: tis gewoon nooit echt goed als het op de NMBS aankomt en gelukkig maar anders had ik niks meer om over te schrijven :-) Zoiets heet trouwens ook ironie en dit is nog altijd een blog: een weergave van de gedachten die door mijn kop spelen op t moment, geen klaagbank, geen sociaal manifest, geen kritiek zelfs...

Gepost door: Chakri | 08-01-04

héhé dat moet nu passenzeg!
we'mhet daarnet onder de collega's gehad over onze "uitschuiver-everaringen" in vollepubliek...er zijn nog grasperkjes waarin men mijn lichaamsafdruk kan bezichtigen denk ik...die laaggespannen draden zie jeniet als je spurt voor dood hé...de aarde is ondertussen al van tussen mijn tanden weg...gelukkig...
of somsheb ik me al gelukkig geprezen dat de trap in twee dele was ,zodat ik slechts een 20-tal treden naar beneden vloog...in plaats van 40...
en de voetpaden die liggen ook nooit recht...
cms

Gepost door: cms | 08-01-04

De commentaren zijn gesloten.