12-02-04

Debil...mobiliteit

Ligt het aan mij of denken ze bij de overheid echt dat mensen niet kunnen rekenen...Met veel tamtam wordt aangekondigd dat bepaalde (ex)overheidsinstellingen voortaan gratis kunnen pendelen...Zo ook de mensen die bij Belgacom werken..Nu Belgacom ligt vlak naast het station van Brussel noord, dus ik denk niet dat er veel van hen met de auto komen...Bovendien moesten ze tot nu toe amper 12% betalen van de prijs van een abonnement...ik denk dus niet dat ze veel mensen over de schreef hebben kunnen trekken met dit klein beetje winst..Ik denk trouwens niet daje voor 12% van een abonnement met de auto kan komen...Zoals gewoonlijk probeert de regering ons dus weer blij te maken met een dode mus...Of heet dat 'voorbeeldfunctie'...Vergis ik me of is het nu al niet zo dat je in de meeste bedrijven een vergoeding krijgt voor woon-werk verkeer...Misschien niet de volle honderd procent, maar toch voldoende om openbaar vervoer te overwegen..toch naar steden als Brussel...En toch denkt de overheid kennelijk dat door hun mini-steve stunt ineens alle fileproblemen naar Brussel worden gereduceerd...Jaja...Toch blij dat er nog een paar optimisten in de regering zitten. Danku Vandelanotte.

09:58 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

en dan? voor jou zal het waarschijnlijk wel pijnlijk zijn dat wij belgacommers binnenkort niet meer zullen moeten betalen om af te zien.

Gepost door: h357 | 13-02-04

Awel he.. En dan????? Jonges toch, doe van belgacom voelen zich echt wel rap aangevallen precies he..Verdienen ze zo slecht dat ze er wakker van liggen dat ze nu elke maand een vier vijf euro meer verdienen omdat ze die 12% van hun abonnement niet meer moeten betalen??? Awel, dan ben ik blij voor hen. Wat mij echter serieus gepikeerd heeft is dat er zo een paar van die villawijkministers doet alsof ze met die maatregel nu ineens het fileprobleem hebben gehalveerd. Er gaat echt geen kat meer de trein nemen en voor mij verandert er dus niks..Pijnlijk zou ik het dus niet noemen..Wat ik wel pijnlijk vind is dat de mensen er weer met open ogen inlopen...

Gepost door: Chakri | 16-02-04

Tis waar Ik vind het ook vreemd dat mensen er maar blijven inlopen. Het gratistruukje wordt nu al enkele jaren steeds opnieuw bedrieglijk gebruikt, maar de mensen willen bedrogen worden blijkbaar...

Men zou het geld dat gebruikt wordt voor het gratis maken van de treinen moeten gebruiken om meer treinen in te leggen. Als mensen met hun auto in de file staan is het vooral omdat het openbaar vervoer hen geen deftige mogelijkheid biedt voor het woon-werk-verkeer en niet omdat ze er niet voor willen betalen zoals onze politici schijnen te denken.
(of omdat ze een bedrijfswagen hebben...)

Gepost door: Bart | 17-02-04

De commentaren zijn gesloten.