21-04-04

Hip hip rahoe

Ik word ouder vandaag..nu word ik uiteraard elke dag wel een beetje ouder, maar vandaag is t officieel...31 jaar...gelukkig kan ik ze op kantoor nog altijd vlot doen geloven dat ik 27 ben :-) Net als koningin Elizabeth II van Engeland, Catherina de Grote, Iggy Pop en euh Antony Quin dus..
Ondertussen ook alweer meer dan een jaar dat ik terug de trein neem, maar wat ik daarover denk moet ik hier niet herhalen he..In alle eerlijkheid moet ik wel zeggen dat de rit naar brussel een stukje aangenamer is geworden sinds ik de fietscoupé heb ontdekt..Nee ik ga niet aan een haakje hangen, ik heb t over de fietscoupé in de M6. Daar zit je zoals in sommige buitenlandse metrostellen over elkaar en dus euh..dwars op de rijrichting? (ik ben nooit goed geweest in  meetkunde)...Anyway, dit heeft als megagroot voordeel dat je een zee aan beenruimte hebt...zalig gewoon. Je ziet ook altijd mensen die daar precies ni willen gaan zitten, maar tis aan het veranderen..tja; ik trek nog steeds volle zalen he :-) Minder prettig nieuws vond ik deze morgen dat ze een terroristische aanslag op de treinen van Antwerpen hebben verijdeld..allee, ik bedoel niet dat ik graag ontploft zou zijn, maar wel dat er sowiso een aanslag gepland werd..en wie weet hoeveel nog..Nu tegenwoordig lopen de ordediensten nogal zenuwachtig rond en een flauwe grap wordt rap au serieux genomen, al vermoed ik dat dit meer is dan een grap..we zullen het (misschien gelukkig maar) wel nooit weten he.....Afijn op naar de 32. Danku allemaal. 
 

09:53 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Spoorvreter Helaba , ge zijt 31 ? awel ik ook.. proficiat dus !

Gepost door: Spoorvreter | 21-04-04

Verjaardag Chakri,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren.

Gepost door: Lukas De Fraine | 21-04-04

allez gij! 31! dan mag je vanaf nu echt geen 'jongensstreken' meer uithalen zonder dat ze zeggen adt je bent blijven 'steken'...
ja de M6 ik ben nog maar een keer per abuis in zo'n coupé terecht gekomen...waarbij de mensen elkaar heel raar zaten aan te kijken...
en ik maa ruitvissen hoe je po een degelijke manier je fiets daar kon zetten..maar blijkbaar kun je de zetels opklappen???
cms

Gepost door: cms | 21-04-04

Profi Exact één dag jonger dan Wim Oosterlinck van Studio Brussel dan.
Allez, proficiat.

Gepost door: Nicole | 22-04-04

Foutje Ouder bedoelde ik.

Gepost door: Nicole | 22-04-04

De commentaren zijn gesloten.