25-05-04

Back on the tracks

Boehoehoe mijn verlof in Portugal is weeral gedaan (al ben ik de volgende vakantie al aan het plannen wees gerust). Twee weken zonder trein, buiten dan een toeristentreintje (cf fotoke)..tja, ik kon het niet laten he :-) Twee weken Portugal, twee weken geen treinpijn..twee weken tijd ook om het uitwuifcadeautje van de spoorwegen te verteren: de ruim dertig minuten vertraging die ik de vrijdagavond voor mn verlof nog door de strot geduwd kreeg. En deze morgen ben ik kennelijk ternauwernood aan een "welcome back bitch" cadeautje ontsnapt..Een of andere linke bovenleiding was gebroken met alle gevolgen vandien..behalve dan kennelijk voor de trein waar ik op zat. Mn collega had minder geluk: die stapte op in Katelijne en heeft normaal zes rijtuigen en nu waren t er maar twee..gevolg: een sardine-stemming waar ze in Portugal nog iets van kunnen opsteken..en iemand die was flauwgevallen ofzo en die ze algauw terug naar buiten hebben gesmeten (in hoeverre dit laatste echt zo is gebeurd laat ik in het midden). Oh en voor diegenen die deze morgen voor Antwerpen-Centraal ook dat kruiswoordraadsel in handen kregen gestopt: de oplossing is Kathleen Van Brempt..tja, ik vond het al een leuk idee: geef de mensen morgen een leuk spelletje voor op de trein; maar toen ik de woorden "links"; "progressief"; "arbeid" en "staatssecretaris" moest invullen had ik al lang door dat t niet alleen ter vermaak was (ok, de vermelding "verkiezingsdrukwerk" langs de zijkant was een dead giveaway)..Afijn, ik ben terug, de treinen rijden nog altijd en alle politieke partijen hebben in de metro deze morgen gezegd dat ze nog meer treinen zullen inzetten als ze verkozen worden...Deuuuuhhh Ik ben wel wa bruin geworden en mn haar is wa blonder..maar zooooo lang heb ik nu ook weer ni in de zon gezeten hoor...Danku Portugal.

10:06 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

treinpijn ja zwijg me d'r van na een hele week in de auot te hebben vertoefd ha dik het op mijn eerste treindinsdagmorgen even erg zitten als op een maandag! onbepaalde duur vertraging...lap hopelijk geen arme ziel die eronder sprong...
maar goed de volgende dan maar gepakt die slechts 10' vertraging had...
cms

Gepost door: cms | 25-05-04

vertraging ik had vorige week vertraging, de laatste trein naar huis is die van 22.33, hier in Leuven. Er was nog een cantus vooraf, maar om mijn trein te halen, ben ik vroeger moeten voortgaan... Had de trein toch wel 25 minuten vertraging, zeker?
Ac h, nu kon ik nog iets halen om te eten...

Gepost door: bartje | 27-05-04

De commentaren zijn gesloten.