16-06-04

Opzij opzij opzij!!

Goed nieuws voor de mensen die nog met de wagen naar Antwerpen willen: de werken aan de ring zijn nog een paar dagen uitgesteld tot volgende week dinsdag. Een of andere aannemer heeft een paar kabels doorgeknipt waarvan hij dacht dat ze onbelangrijk waren. Kan gebeuren, heb onlangs ook nog een leuke tegemoetkoming van Belgacom gekregen omdat ze me vier dagen zonder telefoon hadden gezet (toch een voordeel van in de buurt van de leiewerken te wonen). Ik had wel eerst moeten dreigen met Test-aankoop, maar heb uiteindelijk toch een maand gratis telefoon gekregen. Nu de mensen die met de auto naar Antwerpen komen, kunnen vanaf volgende week dinsdag best een paar jaar verlof nemen...het wordt weer dringen, tuten en huilen. Op de trein heb je tegenwoordig ook van die files: gisteravond riep de begeleider om dat de treinrit 'trager dan normaal verliep' omdat er een trein voor ons reed...Tja dat heb je op sporen he..en claxoneren helpt dan niet veel..huilen trouwens ook niet, trust me..ik heb t al vaak genoeg overwogen. Danku Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel.

09:46 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Bij gebrek aan een betere plaats voor gewoon een algemene reactie, doe ik het hier maar: Grappige weblog! alle ja grappig....K heb bewondering voor uw treinvolhouding, k zal het zo zeggen ;-)

Gepost door: Jintro_me | 16-06-04

hoera Eindelijk nog eens een bijdrage van treinpijn...
Ik begon al cold turkey te krijgen.

Blijf de komende jaren toch maar trouw aan de trein... Antwerpen wordt een onbereikbare vesting.

Gepost door: bart | 16-06-04

daar lijkt het op, ja Nu ja, ik ben zot van de trein, dus voor mij is dat niet zo'n probleem. BTW, ik De Standaard enkele weken terug, stond een artikel over de wegenwerf van de ring rond Amsterdam, een tijdje terug. Daar heeft men het eigenlijk zeer vlot aangepakt. Ik zal eens proberen het artikel terug te vinden...

Gepost door: bartje vdw | 17-06-04

De commentaren zijn gesloten.