22-11-04

Alles kapot (nog maar is)

Tja, alles was nog zo goed begonnen deze morgen..het was minder koud dan ik vreesde, de tram reed niet voor mn neus weg en ik was ruim vijf minuten op tijd in het station. Het was ook niet te druk in de trein, dus ik kon op mijn gemak de metro lezen...Tot we in kontich kwamen..In kontich stopte de trein. En hij bleef stilstaan ook. Na een minuut of vijf weerklonk dan de gevreesde intercombel: tehnisch defect met de locomotief, bla bla bla....effe geduld. Hmm...Nog effe later werd dan omgeroepen dat we eventueel de stoptrein naar Brussel konden nemen die ondertussen ook op het nabijliggend spoor was geland. Wel ja, met zn 1500 in een trein die al overvol zit..moet kunnen..Tegen de tijd dat ze eindelijk twee deuren van onze trein hadden open gekregen (wel beangstigend dat het zoveel moeite kost om een deur open te krijgen hoor)..zat die trein dus vol en is een driehonderd tal reizigers maar blijven zitten. De stoptrein was nog geen minuut weg of er werd al omgeroepen dat de trein niet verder zou rijden..Voorspelbaar, maar op maandagochtend ben ik wat naief. Anders ook, maar bon. Anyway, gelukkig had de NMBS het geregeld gekregen dat de trein van Charelroi uitzonderlijk halt zou houden in Kontich (sjiek zeg)...zodat we uiteindelijk maar een uur te laat op kantoor waren deze morgen niwaar. Maandagen...

11:09 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

amai amai je week begint goed..hoe noemen ze dat terug?Uit het leven gegrepen of zo..

Gepost door: de vos | 22-11-04

:-) Het verbaast me elke keer weer hoe de NMBS zichzelf weet te overtreffen. Net als je denkt dat het niet erger meer kan, kom je zo weer eens iets tegen.

Gepost door: Karel | 22-11-04

Ik kon er nog mee lachen Eigenlijk kon ik er nog best mee lachen hoor, en ik heb een goeie werkgever die rekening houdt met dergelijke buitensporige vertragingen en mn uren bijschaaft.

Gepost door: Chakri | 23-11-04

De commentaren zijn gesloten.