11-01-05

Perceptie

Tis maar hoe je de dingen bekijkt he..ik heb het hier al vaak genoeg als opmerking gekregen...Gisteravond liep ik met een collega uit gent naar de trein, zij had haar trein op t zelfde perron als ik (maar aan de andere kant he)..Ze was ook wat aan het zeuren over de treinen en vieze stinkende mensen die bier drinken, afijn, the usual misnoegens over het pendelen. Komt daar haar trein aangereden..man man man...amper 40 procent vol, zo ne ruime eenverdiep witte trein (I11 of MS 96 als ik mn modellen nog ken)...Twee minuten later komt mijn wrak van halver aangereden...(MS 75)vol grafitti, overvol, vuil, een brokje pure oncomfortabele ellende...Wie heeft er dan recht van klagen? Niemand zeker...hmm

09:19 Gepost door Chakri | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gent Ehm als het de trein van 16.10 (Gent-Kortrijk-Rijsel)of 16.43 uur (Gent-Oostende) was ... je bent hier niet beter af... ik neem hem soms wel eensen die zit barstensvol dus zeker geen 40%.. ok 40% bij aankomst in Berchem maar 80-100% bij vertrek he... een klein verschil... neen, dan baand je in luxe met je dubbeldekker !!!

Gepost door: Spoorvreter | 11-01-05

Toch wel Het was die van 16u28 richting Gent.

Gepost door: Chakri | 12-01-05

Neeeeen ! Sorry Chakri maar moest die trein rijden die jij zegt... amai daar zou een pak volk opzitten... die bestaat dus niet !!!! Deze trein rijdt enkel tot Sint-Niklaas en is een stoptrein !!! Nogmaals : je bent met je dubbeldekker niet echt slecht af hoor... de treinen richting Gent zitten soms nog voller en 't is niet van horen zeggen want ik zit er soms op ! De trein die jij bedoelt is dus de stoptrein van 16.32 uur !!!!! (tot Sint Niklaas).

Gepost door: Spoorvreter | 16-01-05

Jawel Om 16u28 rijdt elke dag een trein rechtstreeks naar gent hoor, kijk maar op de de NMBS site...DIe trein passeert natuurlijk wel nog brussel centraal en zuid en daar zal ook wel volk opstappen, maar in brussel-noord op die trein stappen is een zaligheid, ik zie m elke dag hoor.

Gepost door: Chakri | 24-01-05

De commentaren zijn gesloten.